У початок

UPG зацементувала місце для німецького бензину

Компанія «Укрпалетсистем» (управляє мережею АЗС UPG) уклала пряму довгострокову угоду на постачання бензину виробництва PCK Schwedt (Німеччина). Про це йдеться у матеріалі кореспондента enkorr Наталі Курган «Німецький гість».

«Ми уклали прямий контракт із виробником, тому це довгострокова програма», — наводяться у статті слова представника UPG.

Як зазначається, ще 2023 року бізнес Володимира Петренка забезпечував трохи більш ніж половину всіх постачань бензину PCK Schwedt, які йшли через Unimot, то у поточному році UPG розпочала самостійний імпорт і охопила 90% постачань бензину з Німеччини.

У січні-березні «палети» вже імпортували обсяг, порівнянний з показниками за весь минулий рік, — 24,5 тис. т.

Мережа присвятила новому продукту велику маркетингову кампанію «Дас іст бензииин», яку запустила одночасно з програмою стабільних продажів американського дизпального.

Проте, як зазначає автор тексту, насправді питання не стільки у маркетингу, скільки в обмеженості джерел постачання бензину як такого, можливостей для укладання довгострокових контрактів, а також в ефективній логістиці.

«Схоже, саме завдяки розв'язанню останнього питання UPG вдалося настільки потужно стартувати. Характерно, що вартість цього продукту показує велику конкурентоздатність, не дивлячись на більш витратну логістику», — йдеться у матеріалі.

Опитані експерти й учасники ринку відзначають високу якість бензинів виробництва PCK Schwedt.

«Більший запас по октановому числу, що має пальне з Німеччини, на відміну, наприклад, від литовського, є гарантом того, що при транспортуванні від заводу до колонки бензин відповідатиме нормам, — зазначає головний аудитор ТОВ «Сертифікаційний експертний центр АСУ» Олександр Лютий.  —  Слід також звернути увагу на фракційний склад: збалансований фракційний склад якісного бензину дає можливість ДВЗ краще працювати у всіх режимах від старту до різкого збільшення навантаження, як на середніх, так і на високих обертах».

Як повідомляв enkorr, раніше UPG запустила преміальне пальне з покращеними властивостями — upgDIESEL.

Довідка enkorr

Діяльність «Укрпалетсистем» охоплює два основних напрями: гуртові (бензовозні норми) й роздрібні продажі світлих нафтопродуктів через мережу АЗК UPG, яка нараховує понад 80 комплексів. За показником добових продажів через один АЗК мережа – ринковий лідер із показником понад 12 тис. л. UPG також активно розвиває непаливний бізнес на своїх об’єктах, зокрема ресторани під брендом VIVO café.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти