У початок

Щотижневий експорт СПГ із США зменшився до 22 партій

За даними Управління енергетичної інформації США, експорт скрапленого природного газу (СПГ) США знизився за тиждень, що закінчився 10 квітня, порівняно з тижнем раніше.

У своєму щотижневому звіті агентство повідомило, що з 4 по 10 квітня американські заводи відправили 22 СПГ-вози, що на три постачання менше, ніж тижнем раніше.

Посилаючись на дані про судноплавство, надані Bloomberg Finance, EIA заявила, що загальна місткість цих суден СПГ становить 75 млрд куб. футів.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, середні обсяги постачань природного газу на експортні термінали СПГ США зросли на 1,2% (0,1 млрд куб. футів на день) і становили в середньому 12,6 млрд куб. футів на день.

Постачання природного газу на термінали в Південній Луїзіані скоротилися на 0,9% (0,1 млрд куб. футів на день), до 8,3 млрд куб.

Агентство повідомило, що постачання природного газу до терміналів за межами узбережжя Мексиканської затоки зросли на 2,3% (менш як 0,1 млрд куб. футів на день), до 1,3 млрд куб. футів на день.

Завод Cheniere Sabine Pass відправив вісім вантажів, а завод компанії в Корпус-Крісті надіслав три вантажі протягом минулого тижня.

Термінал Cameron LNG компанії Sempra Infrastructure й об’єкт Calcasieu Pass компанії Venture Global LNG відправили по три вантажі протягом цього періоду.

Крім того, термінал острова Ельба й завод СПГ у Фріпорті відправили по два вантажі, а термінал Коув-Пойнт відвантажив один вантаж.

Freeport LNG, що на південь від Х'юстона (штат Техас), зараз працює лише одним із трьох поїздів.

EIA очікує збільшення експорту СПГ США на 2% цього року порівняно з рекордним 2023 роком, тоді як очікується, що експорт СПГ зросте на 18% 2025 року завдяки запуску нових терміналів СПГ.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти