У початок

Уночі дронами пошкоджено нафтобазу в краснодарському краї рф

Безпілотники вдарили по нафтобазі в краснодарському краї рф: почалася пожежа. Про це повідомляють росЗМІ й телеграм-канали.

Як пише телеграм-канал Baza, сьогодні вночі влада краснодарського краю рф повідомила про атаку українських безпілотників на нафтобазу в селі юрівка під анапою.

Як повідомляють російські тг-канали, спочатку влада рф повідомила про атаку шести безпілотників, водночас місцеві жителі кажуть, що їх було щонайменше сім, а й більше.

Заявляється, що нібито всі дрони було подавлено засобами РЕБ, проте кілька впали на території нафтобази. У результаті почалася пожежа, пошкоджено кілька резервуарів.

До ліквідації вогню залучено понад 60 осіб та 20 одиниць техніки.

Повідомляють, що постраждалих немає.

Як писав enkorr раніше, у нафтобазу, розташовану в межах тимчасово окупованого Луганська, позавчора ввечері був приліт, спалахнула сильна пожежа.

Днем раніше, 6 травня, безпілотник атакував склад палива на залізничній станції в лісках у рф.

Нагадаємо, українські війська систематично б'ють по нафтопереробних об'єктах російських загарбників, які постачають пальне для російської армії. На початку квітня повідомлялося, що такі атаки вже могли вивести з ладу понад 15% їхніх потужностей.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти