У початок

«Укрнафта» ліквідувала врізку в газопровід на Івано-Франківщині

ПАТ «Укрнафта» виявило й ліквідувало врізку в газопровід високого тиску у Надвірнянському районі Івано-Франківської області. Про це повідомляється на сторінці компанії у мережі Facebook.

«Працівниками служби безпеки ПАТ «Укрнафта» виявлено факт незаконного відбору газу шляхом здійснення врізки у газопровід високого тиску «ЗУ Любіжня – ПГ 573 – ГУ Пасічна» на території Надвірнянського району Івано-Франківської області», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають в «Укрнафті», невідомі особи здійснили врізку й проводили відбір газу через вмонтований кульовий кран і кустарний сепаратор, за допомогою якого відділяли газ від нафтопродуктів. Також було виявлено трубу, по якій газ транспортувався в напрямку одного з сіл району.

Інформацію про цей факт передано до Надвірнянського відділу Нацполіції в Івано-Франківській області.

Наразі встановлюється обсяг збитків, завданих компанії, й разом із Нацполіцією проводиться визначення осіб, які здійснили незаконну врізку.

Як повідомляв enkorr раніше, працівники служби безпеки ПАТ «Укрнафта» виявили несанкціоновану врізку в газопровід «УППГ Андріяшівка–Артюхівка» на території Роменської територіальної громади на Сумщині.

Окрім того, «Укрнафта» у лютому цього року виявила й ліквідувала незаконну врізку на одній з непрацюючих свердловин на Сумщині, а в березні – на викидній лінії свердловини № 9 «Петрушівка» поблизу с.Українське на Чернігівщині.

Видання також писало, що у квітні «Укрнафта» ліквідувала врізку у колектор на Сумщині.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти