У початок

У Кривому Розі чоловік продавав фальшиві талони на пальне (фото)

У Кривому Розі викрили 28-річного шахрая, який через інтернет реалізовував фальшиві талони на пальне. Про це повідомляється на сайті ГУ НП у Дніпропетровській області.

«Аферист створив сторінку в одній із соціальних мереж. На ній він розміщував оголошення про продаж товару. Працював фігурант за повною й частковою оплатою, талони відправляв однією із кур’єрських служб. Коли люди розуміли, що товар фальшивий, шахрай уже обривав зв’язок – повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Правоохоронці Криворізького районного управління поліції спільно з кіберполіцейськими встановили, що до злочину причетний 28-річний житель Кривого Рогу, який діяв з початку 2022 року.

Як з’ясувалося, на продажу талонів для пального підозрюваний ввів в оману більше 20 чоловік. Проте остаточна кількість потерпілих по всій Україні й сума збитків встановлюється.

21 березня слідчі за погодженням з Криворізькою центральною окружною прокуратурою повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Наразі тривають слідчі дії.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти