У початок

У Харківській області війська рф влучили у непрацюючу АЗС

Під час атаки російських військ «Ланцетами» Дергачів на Харківщині влучили в непрацюючу АЗС. Про це повідомляє на своєму телеграм-каналі керівник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.  

Як повідомляється, росіяни завдали п’ять ударів БпЛА «Ланцет» по місту Дергачах на Харківщині й при цьому влучили у непрацюючу АЗС.

«О 14:15 у Дергачах Харківського району російськими БпЛА «Ланцет» завдано п’ять ударів – є влучання у непрацюючу АЗС. Внаслідок атаки пошкоджено устаткування АЗС і цивільний автомобіль, який перебував неподалік», – йдеться в дописі.

Зазначається, що обійшлося без постраждалих.

Як повідомляв enkorr раніше, наприкінці минулого місяця у Херсонській області російські війська обстріляли автозаправну станцію.

Видання писало й про те, що на початку квітня окупанти обстріляли Червоногригорівську громаду Дніпропетровської області, внаслідок цього пошкоджено АЗС. Також 10 квітня увечері в Одеській області через російський обстріл спалахнула автозаправна станція.

Ми повідомляли, що у Нікополі окупанти обстріляли АЗС «Укрнафти», в Охтирському районі Сумської області внаслідок ворожого артилерійського обстрілу зруйновано автозаправну станцію.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти