У початок

Щотижневий експорт СПГ із США зріс до 22 партій

За даними Управління енергетичної інформації США, експорт скрапленого природного газу (СПГ) США зріс за тиждень, що закінчився 27 березня, порівняно з тижнем раніше.

У своєму щотижневому звіті агентство повідомило, що 22 СПГ-вози відправилися з заводів у США в період з 21 по 27 березня, що на одну партію більше, ніж тижнем раніше.

Посилаючись на дані про судноплавство, надані Bloomberg Finance, EIA заявила, що загальна місткість цих СПГ-суден становить 80 млрд куб. футів.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, середні обсяги постачань природного газу на експортні термінали СПГ США не змінилися порівняно з минулим тижнем і становили в середньому 12,9 млрд куб. фут./день.

Постачання природного газу на термінали у Південній Луїзіані й Техасі залишилися без змін, у середньому 8,8 млрд куб.футів/добу і 2,9 млрд куб. футів/добу відповідно.

Freeport LNG, що на південь від Х'юстона (штат Техас), повернув в експлуатацію один потяг і відключив два для технічного обслуговування, і планує працювати лише з одним потягом скраплення до травня, зазначає агентство.

Минулого тижня оператор СПГ-терміналу повідомив LNG Prime, що його третя ланка наразі працює й виробляє СПГ, тоді як «установка скраплення лінії 2 зараз не працює, і нашу установку скраплення лінії 1 буде неминуче зупинено».

Постачання природного газу на термінали за межами узбережжя Мексиканської затоки також залишилися на рівні 1,2 млрд куб. фут./добу.

Завод Cheniere Sabine Pass відправив сім вантажів, а завод компанії в Корпус-Крісті надіслав чотири партії протягом минулого тижня.

СПГ-термінал Calcasieu Pass компанії Venture Global також відвантажив чотири вантажі протягом цього періоду, тоді як термінал СПГ Cameron компанії Sempra Infrastructure відвантажив три вантажі, а термінал на острові Ельба — два вантажі.

СПГ-термінал Freeport і термінал острова Ельба відправили по одному вантажу протягом звітного тижня.

Також одне СПГ-судно вантажопідйомністю 3 млрд куб. фут. пришвартувалося для розвантаження на терміналі Everett LNG у Бостон-Харборі в Массачусетсі.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти