У початок

AMIC Energy укомплектував тренувальний табір 3-ї штурмової бригади

Мережа АЗС AMIC Energy укомплектувала необхідним обладнанням тренувальний табір Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ на понад 550 тис. грн. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.  

Як зазначається у прес-релізі, у перелік наданої допомоги увійшли гранати й кулі страйкбольні, сейфи для зберігання зброї, засоби для чистки зброї, автомобільні шини, вогнегасники й багато іншого обладнання.

Загальний обсяг допомоги наразі склав 550 708,21 грн.

«AMIC Energy завжди оперативно реагує на потреби українського суспільства, аби пришвидшити перемогу України над країною-агресором, – сказав генеральний директор компанії «АМІК Україна» Аудрис Стропус. – Вкладаючи у навчання військових, ми зберігаємо не одне життя українського захисника». 

Окрім того, компанія забезпечує пальним військових 3 ОШБр на щомісячній основі.

Нагадаємо, мережа АЗС AMIC Energy активно підтримує ЗСУ, забезпечуючи дронами DJI Mavic 3 у рамках ініціативи «Mavic від AMIC», про що enkorr писав раніше.

Довідка enkorr

AMIC Energy — австрійська компанія, що є власником мережі з 470 автозаправних станцій роздрібного обслуговування в Австрії, Латвії, Литві, Польщі й Україні.

З початку повномасштабного вторгнення ПІІ «АМІК Україна» забезпечила підтримку військових, а також благодійних організацій, які допомагають фронту, на суму понад 106 млн грн. Зокрема передано майже 400 тис. л пального, понад 65 одиниць спеціальних військових пристроїв, апаратний комплекс придушення каналів управління БПЛА ANTIDRON KVSG 6+, військовий одяг і бронежилети, майже 200 туристичних обігрівачів, автомобілі, універсальні мобільні батареї Hama Supreme тощо.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти