В начало

Oman LNG і турецький Botas укладають 10-річну угоду з СПГ

Державний виробник Oman LNG підписав 10-річну угоду купівлі-продажу з турецькою державною компанією з виробництва природного газу та СПГ Botas.

Відповідно до договору купівлі-продажу, Oman LNG постачатиме Botas 1 млн метричних тонн СПГ на рік, повідомляє LNG Prime.

Oman LNG заявив, що угода набуває чинності з 2025 року.

Виробник СПГ оголосив у січні 2023 року, що підписав обов’язкову угоду з Botas про постачання 1 млн тонн СПГ.

Botas і Oman LNG, ймовірно, перетворили цей список термінів на SPA.

Цього тижня компанія Oman LNG також підписала 10-річну угоду SPA на 1,6 млн тонн СПГ зі своїм акціонером Shell і також підписала 10-річну угоду SPA на 0,8 млн тонн СПГ з японською Jera.

Виробник СПГ і німецький імпортер газу Securing Energy for Europe (SEFE) нещодавно також завершили свою раніше оголошену угоду про СПГ на 0,4 млн т на рік між 2026 і 2029 роками.

Oman LNG експлуатує три лінії СПГ у Калхаті з паспортною потужністю 10,4 млн тонн на рік, що отримує газ із комплексу газових родовищ у центральному Омані.

Після усунення вузьких місць комплекс компанії зараз має виробничу потужність близько 11,4 млн тонн на рік.

Oman LNG, у якому уряд Оману володіє 51%, торік був досить зайнятий і підписав угоди про акціонування з міжнародними компаніями, включаючи Shell і TotalEnergies.

Ці угоди було укладено після завершення великої маркетингової кампанії Oman LNG, спрямованої на продовження всіх контрактів після 2024 року.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти